در حال بارگذاری... (براي نمايش بهتر سايت از مرورگر Mozilla Firefox استفاده كنيد) 

XTAR TEAM

هم اکنون برای عضویت در گروه دانلود سنتر اكستار اقدام کنید

با عضویت در گروه اکستار از آخرین اخبار دنیای اینترنت و فناوری اطلاعات ، بهترین های موسیقی ، فیلم با خبر شوید
صفحه خانگی اضافه به علاقمندی ها نقشه سایت

پنجره تبليغات
دانلود نرم افزار|برنامه|کرک|موبایل|بازی|قالب نیوک|والپیپر: تالار گفتمان

دانلود نرم افزار|برنامه|کرک|موبایل|بازی|قالب نیوک|والپیپر :: نمايش موضوعات - وایمکس ایرانسل آمد !!!

وایمکس ایرانسل آمد !!!

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

دانلود نرم افزار|برنامه|کرک|موبایل|بازی|قالب نیوک|والپیپر صفحه اول انجمن -> گفتگوی آزاد

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

HAMID
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

وضعيت: آفلاين
2 تير ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 474
امتياز: 944
تشکر کرده: 21
تشکر شده 18 بار در 16 پست

محل سكونت: هر جا که دل خوش است !!!

ارسالارسال شده در: شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 13:30:55    موضوع مطلب: وایمکس ایرانسل آمد !!! پاسخ همراه با اعلان

خب پس از مدت ها تبلیغ و انتظار بلاخره وایمکس ایرانسل هم اومد
چند روز پیش هم کار خودش رو رسما شروع کرد
این سرویس هم مثل سیمکارت های ایرانسل به دو صورت اعتباری و دائمی هست . اعتباری رو باید با استفاده از کارت شارژ های ایرانسل شارژ کنید , دائمی هم آخر ماه قبض میاد در خونتون . برای استفاده از این سرویس باید مودش رو هم تهیه کنید . دو نوع مودم داره : 1. مودم داخلی مخصوص فضاهای کوچیک منزل
2. مودم فضای باز که خارج از ساختمان نصب میشه و برای جاهایی که فشردگی ساختمان یا ضعیف بودن فرکانس هست , کاربرد داره .

قیمتاشون هم به این صورته :

لازم به ذکر هست که سرعت دانلود در این سرویس ها بر خلاف سرویس های ای دی اس ال با سرعت اینترنت یکسان هست . یعنی اگر اینترنت وایمکس با سرعت 256 بگیرید

از تمامی این حرفا که بگذریم میرسیم سر مبحث شیرین تعرفه های وایمکس
که به این صورت هست :

هزینه آبونمان , مبلغی هست که باید بصورت ماهانه پرداخت کنید . اگر ترافیکتون هم تموم بشه باید از بسته های افزایشی وایمکس استفاده کنید که قیمت هاش به این صورته :

اگر هم ترافیکتون تموم شد و نمیارزید که بسته افزایشی بخاطرید باید بصورت مصرف آزاد کار کنید که تعرفه اون رو تو جدول اول زده . برای سرعت 64 آبونمان و حجم در نظر گرفته نشده , کسایی که از این سروریس استفاده میکنن هزینشون بصورت مصرف آزاد محاسبه میشه . که در تمامی این سرویس ها فقط این یکی خوب به نظر میرسه .

از نظر من که قیمت ها فوق العاده بالاست و فکر نکنم کسایی که از ای دی اس ال استفاده میکنن بیان سمت وایمکس . چون هزینش بالاست . یعنی برای کاربران خانگی وایمکس اصلا نمیارزه . البته این نظر منه . شاید برای بعضی ها هم خوب باشه . ولی برای کاربران خانگی قیمت ها فضایی احساس میشه . البته قیمت سرعت 64 خوب هست ولی خب سرعت 64 کم به نظر میرسه . من خودم خیلی مشتاق بودم که این سرویس بیاد و ازش استفاده کنم , دیگران میگفتن که احتمالا گرون میده ولی خودم این حدس رو نداشتم تا چند روز پیش که قیمت هارو دیدم . نکته جالب اینکه تو سایتش نوشته :

تمامی قیمت های فوق تشویقی بوده و تنها تا تاریخ ۲۲ بهمن ۱۳۸۸ اعتبار دارد.

یعنی این قیمت ها بعد از 22 بهمن ازفضا هم بیرون میزنه . متاسفانه انتظار میرفت که ایرانسل بتونه روند قیمتهای فوق العاده بالای اینترنت رو در ایران نسبت به دنیا از بین ببره وکاربران رو به سمت خودش جذب کنه . ولی متاسفانه این اتفاق نیوفتاد . جالبهبدونید سرعت هایی که ایرانسل داده ( زیر 1 مگ ) از استاندارد های جهانیوایمکس خارج هست , قیمت هاش هم که کلا کوچکترین ربطی به استاندارد هایجهانی نداره .البته این قضیه فقط مربوط به ایرانسل نیست بلکه در کل کشوراینطور هست . در کشور ژاپن هزینه 1 ساعت کار در کافی نت با سرعت 100مگابایت تنها حدود یک دلار است . ولی در ایران ....
در کل وضعیت اینترنت در ایران نیازمند یه انقلاب هست . آرزو میکنیم اینترنت در ایران جایگاه اصلی خودش رو پیدا کنه .

دوستان نظر خودشون رو در خصوص تعرفه های وایمکس ایرانسل بدن .

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

roozonline
کاربر فعال
کاربر فعال

12 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 120
امتياز: 135
تشکر کرده: 0
تشکر شده 12 بار در 11 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 23:53:53    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

قيمتاشو بايد توي قسمت طنز مي نوشتي

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

HAMID
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

2 تير ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 00:01:55    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بعید میدونم از این طرح استقبال بشه ...

بازگشت به بالا

marjan
کاربر جدید
کاربر جدید

7 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 14
امتياز: 14
تشکر کرده: 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 00:08:35    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

حمید جان مرسی از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتی

بازگشت به بالا

alasht
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

4 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 24
امتياز: 57
تشکر کرده: 2
تشکر شده 5 بار در 4 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 00:16:35    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام
به نظر من ایرانسل با این همه تبلیغات اون چیزیو که مردم انتظار داشتن از نظر قیمت ارائه نکرد
سرعتها خوبه ولی قیمتها فوق العاده بالاست و به نظر من فقط به درد اداره جات میخوره و برای مصرفف خانگی اصلا خوب نیست
امیدورام ایرانسل در قیمتها تجدید نظر کنه و در غیر اینصورت فکر نکنم بتونه موفق بشه

بازگشت به بالا

HAMID
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

2 تير ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 00:39:08    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

تجدید نظر که هیج

تازه نوشته :
تمامی قیمت های فوق تشویقی بوده و تنها تا تاریخ ۲۲ بهمن ۱۳۸۸ اعتبار دارد.

یعنی بعدش بیشتر میشه

بازگشت به بالا

navids_69
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

15 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 133
امتياز: 247
تشکر کرده: 0
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 15:32:59    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خیلی گرونه

شرکتای دیگه ای هم این سرویس رو میدن و خیلی ارزون تر

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

Mahdi_gpm
کاربر فعال
کاربر فعال

5 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 113
امتياز: 267
تشکر کرده: 2
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 22 بهمن ماه ، 1388 18:02:26    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اون 64 که نوشته چطوره یعنی آبنمان نمی خواد ؟
فقط ثیت نام کنیم هر مگ 10 تومن بدیم ؟
اگه اینجوری باشه بازم خوبه

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

دانلود نرم افزار|برنامه|کرک|موبایل|بازی|قالب نیوک|والپیپر صفحه اول انجمن -> گفتگوی آزاد

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت